VAD ÄR EN DTS?

DTS är sex månader av att personligen möta Gud och att börja leva sitt liv för att ta budskap om Jesus till de förlorade. Att tillämpa Guds sanningar i ditt liv och bli mer utrustade för att uppfylla din kallelse. Det är en intensivt livsförvandlande kurs som består av två delar - lektionsdel och missionsresa.

Lärnade i gemenskap

Lärande och tillväxt sker inte bara genom undervisning i ett klassrum utan genom hela livet. I DTS kommer du att bli uppmuntrad och utmanad genom en gemenskap som är överlåtna till att bli mer lik Jesus.

Lär känna Jesus

Vi förvandlas när vi möter Jesus och lära känna honom personligen. Genom personlig tid med Gud och mentorskap kommer du att bygga en relation med Jesus som är en grund för hela livet.

Hjälp de behövande

Jesus kallar oss att vara hans händer och fötter i denna brustna värld. Att berätta de goda nyheterna och ta hand om de fattiga och behövande. Under missionsresan kommer din tro att växa och testas när du får praktisera det du lärt dig.

Lektionsdelen består av 12 veckor där du lär dig genom undervisning, gemenskap, mentorssamtal, personlig tid med Gud, lovsång, bön, små grupper och mycket mer. Sedan följer 12 veckors missionsresa utomlands där du kommer att få privilegiet att dela Jesu kärlek med andra. Detta är också en tid för att träna dina förmågor i ledarskap, tjänande och team-work.

 

SNABBFAKTA

Startdatum: 13 september, 2019

Slutdatum: 29 februari, 2020

Tvåspråkig - Engelska & Svenska

Lektionsdel: 24 000 kr

Missionsresa: 11 000 kr + flygbiljett

24 poäng med

University of the Nations

Du ska ha fyllt 18 år

Håll dig updaterad!

SBlogowhite.png

FIND YOUR WAY AROUND

LET'S GET SOCIAL

COME & VISIT!

SPARKBOX - YWAM RESTENÄS

Restenäs 239, 459 93

Ljungskile, Sweden

0522-210 20

info@ywamrestenas.se

A ministry of YWAM International

⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️💛⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

A ministry of A ministry of A ministry of