KÄRA VÄNNER, VI VILL VÄLKOMNA ER TILL...

… långa sommarkvällar, underbar natur att gå och cykla i, en strand inom några minuters promenad, underbar mat lagad av vårt team, mäktig lovsång samt undervisning av Gerard Kelly. De perfekta ingredienserna för inTouch väntar dig på Västkusten från 7 -13 juli 2019.

I år är vi glada att ha Gerard Kelly som talare och vi ser fram emot allt som Gud kommer att göra bland oss. Gerard och hans fru Chrissie leder The Bless Network (www.blessnet.eu), en missionsorganisation baserad i Frankrike. De har utvecklat de sju berättelserna som formar ditt liv (www.sevenstories.org), en kurs för att hjälpa troende från alla åldrar att hitta sin plats i Guds rike. Med hjälp av poesi, konst och kreativ bön delar de bibliska insikter som har format deras resa. Några av de områden som de kommer att tala om är:

 

- Skapelse (identitet) - vad betyder det att veta att jag är Guds älskade? Vad är hans ursprungliga avsikter för mig?

- Tjänst (kallelse) – i samarbete med Gud som känner var och en av oss vid namn.

- Frigörelse (frihet) - vandra med Gud som sätter sitt hjärta mot varje form av slaveri.

- Restaureras (arv) - omfamna ett liv där "Du återställs till mer än förut"

inTouch börjar med kvällsmat söndag 8 juli. Måndag till fredag har vi ett förmiddagsprogram som består av lovsång och undervisning. Efter en smaklig lunch är tiden din egen för att njuta av området där Restenäs ligger. Kanske vill du besöka Ljungskile med sina trevliga caféer och små affärer eller någon annan av många attraktioner längs kusten eller kanske du bara vill hitta en skön plats att sitta och läsa - valet är ditt! Efter kvällsmaten erbjuder vi ett informellt program som startar vid 19:30. Du kommer inte att hinna få tråkigt!

 

inTouch är ett tillfälle att söka Gud och har roligt tillsammans som hel familj. Medan de vuxna deltar i sina möten, träffas barn och ungdomar i sina egna grupper och får tillfälle att möta Gud genom lekar och äventyr. Kom och var med i en spännande och lärorik vecka!

 

Vi erbjuder boende i små rum (upp till 4 bäddar) med delad toalett och dusch. Du kan ta med din egen husvagn eller tält för billigare boende.

 

​Bo Rudolfsson, grundare av UMU Restenäs, kommer att vara värd för inTouch igen detta år. Varför inte kontakta vänner från din DTS eller från någon annan tid med UMU och föreslå att ni träffas under inTouch? Detta är också ett ypperligt tillfälle för nuvarande UMUare att inbjuda familj, vänner och understödjare att få smaka på Ungdom med Uppgift. Boka nu eftersom platserna är begränsade!

 

SNABBA FAKTA

Börjar: Söndag kväll, 7 juli 2019

Slutar: Lördag morgon 13 juli 2019

Vuxen 18+ SEK 1950

Ungdom 12 - 17 år SEK 1250

Barn 6 - 11 år SEK 750

Småbarn 3 - 5 år SEK 400

Bebisar 0 - 2 år GRATIS

+

Bokningsavgift (per bokning INTE per person) betala här SEK 375

AVDRAG FÖR VUXNA

Heltidsstuderande vuxna: minus SEK 400

Boende i eget tält: minus SEK 600

Boende i egen husvagn: minus SEK 400

Tvåspråkigt - Engelska & Svenska

 

GERARD KELLY

PASTOR, POET & MISSIONÄR

FRAKRIKE

Gerard Kelly bor i Normandie, Frankrike, där han och hans fru Chrissie leder The Bless Network (www.blessnet.eu). Född i Storbritannien, han har franska och irländska rötter och har bott i England, Irland, Kanada, Frankrike och Nederländerna. Alla dessa platser har vid något tillfälle varit en del av hans böcker.

Många av Gerards böcker har skrivits för kyrkan där han har utforskat teman som teologi, mission och andlighet. Vid sidan om detta har han även publicerat två volymer poesi och en samling av korta berättelser, The Whole Sky. Hans debutroman, The Boy Who Loved Rain, gavs ut i november 2014.

När han inte skriver leder Gerard tillsammans med Chrissie arbetet i Bless med ett lokalt församlingsplanteringsteam och träningscenter i Normandie samt missionsprojekt i Frankrike, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland och Spanien. Hans böcker har översatts till franska, tyska, finska och publicerats i Storbritannien och USA. Hans poesi har använts av BBC Radio and Television och varit med på lovsångsinspelningar från Beijing ("The Door") och Cathedrals of Europe ("Restore").

 

ÅTERIGEN, VARMT VÄLKOMNA TILL RESTENÄS.

VI SES HÄR I JULI!

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon

Håll dig updaterad!

SPARKBOX - YWAM RESTENÄS

Restenäs 239, 459 93

Ljungskile, Sweden

0522-210 20

A ministry of YWAM International

A ministry of A ministry of A ministry of